Чт. 18 Квітня 2024

Млинець з кабачків готується кілька хвилин

У розпал сезону кабачків пропонуємо приготувати  з них смачні млинці.  Витратите на все лише кілька хвилин. 

Інгредієнти:
  • кабачок молодий — 1 шт.
  • яйця — 2 шт.
  • твердий сир — 150 г
  • зелень петрушки та кропу — пучок
  • чорний перець — за смаком
  • сіль за смаком
  • часник — 1 зубчик
  • борошно — 3-4 столові ложки

Кабачок почистити, натерти на тертці. За потреби злити зайву рідину, злегка відтиснувши терті кабачки.

Сир натерти на тертці. Частину сиру натерти на дрібній тертці (для верхівки), а частину на великій (для тіста).

Змішати в чаші терті кабачки, сир, яйця, часник, вичавлений через часникочавилку, сіль, чорний мелений перець, рубану зелень.

Усе перемішати, додати трохи борошна. Перемішати та вилити на сковороду.

Готувати під кришкою кілька хвилин, доки не утвориться золотиста скоринка. Потім млинець перевернути, посипати зверху тертим сиром.

Готувати ще кілька хвилин.

Перед подачею млинець розрізати шматочками, як пиріг.


Залишити коментар