Вт. 19 Березня 2024

У Мінагрополітики спільно з експертами та громадськістю обговорили Антикорупційну програму

19 листопада, відбувся круглий стіл Комісії з оцінки корупційних ризиків під головуванням заступника Міністра аграрної політики та продовольства України Віктора Шеремети з метою обговорення Антикорупційної програми Мінагрополітики на 2018-2020 рр.

Для дотримання принципів відкритості та прозорості, у заході взяли участь представники громадськості та експерти аграрного сектору економіки.

Головною метою Антикорупційної програми Мінагрополітики є вжиття ефективних та вдосконалення діючих заходів, спрямованих на ефективне й дієве запобігання корупції у всіх сферах діяльності Міністерства.

У ході засідання було обговорено проект документу, засади загальної відомчої політики щодо запобігання та протидії корупції, корупційні ризики, заходи з поширення інформації щодо програм антикорупційного спрямування.

Під час заходу від представників громадськості були отримані певні пропозиції, які будуть враховані під час роботи над фінальною версією Антикорупційної програми. Остаточна версія буде затверджена керівництвом Мінагрополітики та направлена на погодження до Національного агентства запобігання корупції.

Нагадаємо, проект Антикорупційної програми Міністерства аграрної політики та продовольства України на 2018-2020 роки був розроблений у березні 2018 року та опублікований на веб-сайті Міністерства для громадського обговорення.

Прес-служба Мінагрополітики


Залишити коментар