Пансіонат для людей похилого віку (Київ) «Перлина» — найкращий заклад для літніх людей із деменцією

Літні люди після 65+ років часто стикаються з послабленням когнітивних функцій. Це не просто погане самопочуття, яке мимоволі виникає і з часом минає. Це серйозна хвороба, яка називається деменцією, або старечим недоумством, божевіллям. Люди із цією патологією поступово втрачають здатність до самообслуговування, тому турбота про них повністю лягає на плечі родичів, що часто неможливо з цілком об’єктивних причин. Але для жителів Київської області існує гідний вихід із такої складної ситуації. Пансіонат для людей похилого віку (Київ) «Перлина» — найкращий заклад для літніх людей із деменцією.

Як поводяться люди з деменцією?

На ранніх стадіях недуги людина постійно невдоволена, її інтереси помітно звужуються, настрій стабільно поганий, з’являються упертість і прискіпливість. Поступово хворий втрачає здатність виконувати будь-яку домашню роботу, спілкуватися з ним стає нестерпно. В разі появи таких тривожних сигналів необхідно вживати термінових заходів — звертатися до професіоналів, щоб максимально загальмувати невідворотнє прогресування хвороби. На жаль, деменція досі не піддається лікуванню.

Які ознаки деменції свідчать про стрімке прогресування когнітивного занепаду?

  • Очевидні неврологічні відхилення — запаморочення, сильний головний біль (мігрень), втрата свідомості (синкопи), нудота.
  • Порушення центральної та периферичної нервових систем, ригідність м’язів.
  • Неврози, психози, епілептичні напади.
  • Втрата здатності впізнавати своє відображення у дзеркалі (аутотопагнозія).
  • Дезорієнтація у добре знайомих місцях населеного пункту або будь-якої території (амнестичне дезорієнтування).
  • «Бігаючий» погляд, повторювані «роботизовані» рухи рук і ніг, стереотипна міміка.

Судинна деменція характеризується негативною симптоматикою, що наростає. Захворювання спочатку проявляється у вигляді нападів, перерви між якими поступово скорочуються, що свідчить про глибоку стадію захворювання.

Скільки коштує розмістити родича в будинку для людей похилого віку?

На сьогодні стартова ціна перебування у стінах цього респектабельного будинку для людей похилого віку становить 9 000 гривень на місяць. У цю суму входять послуги кваліфікованих доглядальниць і медсестер, а також контроль динаміки розвитку захворювання професійним неврологом. Наголосимо, що вартість розміщення, попри всі важкі пандемічні, політичні, економічні потрясіння та повномасштабну війну в Україні, зросла незначно. Тому ціна послуг у пансіонаті для літніх людей із деменцією (Київ) доступна більшості українських родин, які за попередньою домовленістю можуть відвідати заклад та ознайомитись з умовами поселення та обслуговування.


Залишити коментар