Весняний салат з полуницею і руколою

Фото з відкритих джерел

Несподіване поєднання смаку руколи, полуниці, горіхів і соусу робить цей салат напрочуд і несподівано смачним.

Інгредієнти:

2 пучки руколи, промитої, просушеної і порізаної

2 ст. л. бальзамічного оцту

2 ст. л. оливкової олії

1/4 ч. л. солі

1/4 ч. л. чорного меленого перцю

1/2 склянки підсмажених подрібнених волоських горіхів

Спосіб приготування:

У великій мисці перемішати полуницю з 1 ст. л. бальзамічного оцту і дати постояти 10 хвилин.

У маленькій мисці збити решту столову ложку бальзамічного оцту з оливковою олією, сіллю і перцем.

Змішати полуницю, руколу, підсмажені горіхи і залити все оцтово-олійною сумішшю. Дайте постояти на холоді 1 годину.

Салат з синьої капусти за 5 хвилин


Залишити коментар