Смачні та ніжні деруни з гарбуза
Деруни з гарбуза – це смачний і простий рецепт, який поєднує в собі користь гарбуза та звичний спосіб приготування дерунів. Вони чудово підходять для сніданку чи легкої вечері, а сметана надає страві ще більш ніжний смак. Приготування не вимагає багато часу, і всі інгредієнти зазвичай є під рукою.
Інгредієнти:
- Гарбуз – 200 г
- Яйце – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
- Борошно – 0,5 ст. л.
- Олія соняшникова – 30 мл
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений
Приготування:
Гарбуз очистити від шкірки і насіння. Натерти на великій тертці. Перекласти натертий гарбуз в миску.
Додати яйце та дрібно нарізану цибулю. Всипати сіль, чорний мелений перець і борошно. Усе ретельно перемішати.
На пательні розігріти олію. Викласти гарбузову масу на пательню столовою ложкою, формуючи оладки. Смажити на середньому вогні до золотистої скоринки з обох боків.
Подавати деруни з гарбуза зі сметаною, що надасть їм ще більшої ніжності та смаку.
Раніше ми писали про ідеальні хрумкі деруни з соковитою м’ясною начинкою.
Залишити коментар