Нд. 22 Вересня 2024

Укрзалізниця для пасажирів Інтерсіті та Інтерсіті+ запускає безкоштовний Wi-Fi

Wi-Fi у поїздах

Ілюстративне фото з мережі.

Укрзалізниця зробила значний крок у покращенні сервісу для пасажирів, запустивши систему Wi-Fi у швидкісних поїздах Інтерсіті та Інтерсіті+. Це нововведення дозволить подорожуючим залишатися на зв’язку, працювати та розважатися під час поїздок по всій країні.

Масштаб впровадження Wi-Fi у поїздах

Системою доступу до мережі обладнано 16 поїздів Укрзалізниці, включаючи 10 поїздів Hyundai, 2 поїзди Skoda, 2 поїзди Тарпан та 2 поїзди з вагонами МПЛТ. Це охоплює всі швидкісні маршрути, що з’єднують ключові міста України.

Як скористатися послугою

Процес підключення до Wi-Fi максимально спрощений для пасажирів:

  • Увімкнути Wi-Fi на своєму пристрої
  • Обрати мережу “WiFi test”

Після підключення автоматично відкриється сторінка бортового порталу portal.uz.com.ua

На порталі пасажири зможуть отримати базову інформацію про подорож, ознайомитися з електронним меню та залишити відгук про поїздку.

Технічні характеристики та перспективи

Укрзалізниця надає кожному користувачеві 1 Гб безкоштовного трафіку на час подорожі зі швидкістю до 10 Мб/с. Євген Лященко, голова правління АТ “Укрзалізниця”, зазначив:

“Ми зробили те, про що говорилося роками. Усі пасажири швидкісних поїздів відтепер мають доступ до інтернету через Wi-Fi. Це було одне з пріоритетних завдань, адже в сьогоднішніх реаліях надважливо залишатися online”.

На період дослідної експлуатації доступ до Wi-Fi залишається безкоштовним. Укрзалізниця заохочує пасажирів надавати відгуки та пропозиції щодо нового сервісу через бортовий портал для подальшого вдосконалення послуги.

Укрзалізниця розробляє інклюзивний вагон для групових перевезень

Укрзалізниця розробляє інклюзивний вагон для групових перевезень


Залишити коментар