Рулет зі скумбрії підійде до новорічного столу

Смачний рулет зі скумбрії на святковий стіл можна приготувати навіть без духовки. Усе просто, готуйте і смакуйте!

Інгредієнти:

1 скумбрія

2 середні морквини

1 невелика цибулина

2 яйця

сіль

перець

спеції

25 г желатину

Рибу почистити, вийняти хребет, розрізати на половину. Моркву дрібно потерти, цибулю порізати кубиками. Протушкувати на сковороді. Яйця зварити і порізати слайсами.

Одну половину скумбрії покласти на харчову плівку, посолити, поперчити, посипати желатином. Викласти шарами моркву і яйця. Накрити другу половину. Другу частину риби я теж трохи підсолила, легенько поперчила і посипала трохи желатином.

Щільно обгорнути харчовою плівкою. Зробити кілька проколів голкою. Покласти в киплячу підсолену воду і варити орієнтовно 20-40 хв залежно від величини скумбрії. Рибу вийняти з води і покласти під прес до повного охолодження ( клала на рибу дощечку). Поставити в холодильник. Коли повністю охолоне, зняти плівку, порізати скибочками і смакувати.

Смачний рецепт домашніх цукерок “Трюфель”


Залишити коментар