Смачний рецепт домашніх цукерок “Трюфель”

Приготуйте трюфелі вдома! Виходять ще смачніші за магазинні! Тільки натуральні складники: шоколад, масло, вершки, какао і горіхи.

Інгредієнти:

200 г чорного шоколаду

25 г масла

140 мл жирних вершків

3 ст. ложки какао

3 ст. ложки цукрової пудри

25-30 штук фундука чи інших горішків

Спосіб приготування:

Підсушити горіхи на сковорідці протягом 3-4 хв і відставити. На водяній бані розтопити шоколад. В окремій посудині довести до кипіння масло й вершки та відразу зняти з вогню.

Обережно влити шоколад у вершкову масу, збити її дерев’яною ложкою до густоти. Хай вистигне.

Можна поставити її в холодильник на годину-півтори. Змішати какао з пудрою, формувати за допомогою двох чайних ложок цукерки, всередину кожної класти фундук і обкачувати їх у какао.

Салат “Шуба” з секретним інгредієнтом


Залишити коментар