Чт. 25 Квітня 2024

Психолог розповіла, як пережити розірвання стосунків

Психолог Юлія Романенко розповіла, що необхідно зробити, щоб розірвання стосунків не руйнувало вас як особистість.

Вона перерахувала шість основних кроків, передає WomanHit.

Крок 1. Визначте, на якому етапі ви перебуваєте. Постарайтеся усвідомлено пройти шлях, що залишився (самостійно або за допомогою психолога).

Крок 2. Згадайте все приємне, що було у цих стосунках. Не для того, щоб чіплятися. А для того, щоб світло згадувати ті дні. Це все — ви й ваше життя!

Крок 3. Усвідомте, що ви змогли побудувати стосунки. Значить, зможете це зробити ще й ще. Це як з мільйоном: заробив один, зароблю й другий!

Крок 4. Подумайте, який урок з цих стосунків ви можете витягти. Забудьте про запитання «За що?» і «Хто винен?». Головне питання «Навіщо?».

Крок 5. Дайте собі відповідь на запитання: які можливості відкриваються для вас у ситуації свободи? Не упустіть свій шанс! Життя завжди піклується про нас. Згадайте урок з казки «Курочка-Ряба»: з подарунками долі треба поводитися інакше, ніж ми звикли. Розпродаж складських залишків Набір 4 в 1 каструлі + кришки подробнее Гарячий розпродаж наборів 4 в 1 Набір із 4-х каструль з нержавійки + кришки подробнее Хіт сезону! Шкіряні кросівки! Стильні зручні кросівки, для чоловіків та жінок. Замовляйте зараз! подробнее

Крок 6. Згадайте, якими ви були до стосунків. Поверніться до себе! Порада дівчатам. Перечитайте міфи про богинь Стародавньої Греції. Кожна з них виходила зі стосунків одним способом: вона поверталася на свій острів (читаємо: до себе). Там вона відновлювалася, відроджувалася і знову входила оновленою у стосунки.


Залишити коментар