Домашні хрумкі курячі нагетси на сковороді

Домашні нагетси

Домашні нагетси

Хрумкі курячі нагетси – це проста страва, яку легко приготувати вдома з доступних інгредієнтів. Вони готуються зі звичайного курячого філе, без духовки чи фритюрниці, на звичайній сковороді. Фокусне слово – нагетсів.

Для приготування домашніх нагетсів потрібно:

  • 650 г курячого філе
  • 220 мл рослинної олії
  • 150 г панірувальних сухарів
  • 70 мл соєвого соусу
  • 2 яйця
  • 50 г борошна
  • 1 ч. л. сушеного часнику
  • 0,5 ч. л. куркуми
  • мелений чорний перець – за смаком

Покрокове приготування

Куряче філе потрібно вимити та обсушити паперовими рушниками. Потім нарізати м’ясо поперек волокон на тонкі скибочки товщиною приблизно 1 см.

У миску налити соєвий соус, покласти туди курку, перемішати та залишити маринуватися на 30 хвилин. Під час маринування м’ясо треба перевертати кожні 10 хвилин, щоб рівномірно просочилось соусом.

Паніровку слід приготувати окремо: у мисці змішати панірувальні сухарі, сушений часник, куркуму і мелений перець. Борошно потрібно просіяти на окрему плоску тарілку. Яйця збити виделкою в окремій піалі.

У сковороді добре розігріти рослинну олію. Кожен шматочок курки обваляти в такій послідовності: спочатку в яйці, потім у борошні, знову в яйці, і на завершення – в панірувальних сухарях.

Смажити нагетси на гарячій сковороді у великій кількості олії до золотистої скоринки з обох боків.

Читайте також: Рецепт відбивних з кабачків.


Залишити коментар