В Україні на новорічні свята створили пиво із шоколадом
Український бренд Sisters A. Chocolate у співпраці з броварнею VARVAR створив унікальне пиво до новорічних та різдвяних свят. Про це повідомляє newfood, пише agronews.ua.
Для напою використали чорний шоколад із домініканської какаовели, а також ялівцеві ягоди та вишневий сік. У результаті вийшов молочний стаут із нотками гіркого чорного шоколаду, хвої та легкою ягідною кислинкою.
Пиво буде ідеальним вибором для святкового столу, поєднуючи традиції пивоваріння та вишуканість шоколадного мистецтва, вважають розробники.
«Це справжній стаут зі справжнім чорним шоколадом», — говорять поціновувачі.
До речі, днями бренд шоколад Sisters A. Chocolate здобув визнання на міжнародному конкурсі Academy of Chocolate, отримавши золоту та п’ять срібних нагород.
«Спершу не могли повірити в результати, але тепер ми неймовірно щасливі. Дякуємо всім, хто любить наш шоколад. Ця підтримка — частина нашого успіху!» — кажуть співзасновниці бренду, Олена Голоденко та Олександра Осіпова.
Золото отримав шоколад Мадагаскар Mava Maliolio 75%, а срібло — такі продукти:
- Танзанія 72% Kokoa Kamili
- Домінікана Öko-Karibe 100%
- Перу 75% + Ром Canerock Jamaican Spiced
- Перу 75% + Віскі Dewar Rattray Cask Islay
- 55% Перу зі спешелті кавою
Бренд дотримується підходу bean-to-bar («від боба до плитки»), що передбачає повний контроль над усіма етапами виробництва: від вибору какао-бобів до створення плиток шоколаду. Завдяки лагідній обробці зберігається унікальна ароматика й смак теруарного шоколаду, що і зробило продукцію Sisters A. Chocolate популярною в Україні та за її межами.
Academy of Chocolate, створена у 2005 році, є одним із найпрестижніших конкурсів у світі крафтового шоколаду. У 2023 році на нього подали понад 1400 заявок із більш ніж 50 країн, що підкреслює значущість отриманих нагород для українського бренду.
Залишити коментар