Олівʼє з хурмою: старий рецепт на новий лад
Хурма додає пікантного смаку. Фото з відкритих джерел.
“Олів’є” — це не обов’язково суворе дотримання класичного рецепта. Існує маса варіацій цього популярного салату.
Інгредієнти:
хурма — 400 г;
морква — 300 г;
свіжі огірки — 200 г;
солоні огірки — 200 г;
яйця — 10 шт;
консервований горошок — 300 г;
м’ясо краба — 600 г;
майонез — 300 г;
зелена цибуля — 50 г.
Спосіб приготування:
Моркву і яйця відварити до готовності, остудити, почистити і порізати кубиками. Хурму й огірки порізати так само.
М’ясо краба теж порізати, цибулю порубати. Усі інгредієнти скласти в глибоку миску, додати горошок, заправити майонезом і перемішати.
За потреби можна додати сіль і спеції.

Залишити коментар