Виробництво веганського сиру щороку зростатиме на 8,3%
Ринок веганського сиру з 2023 по 2028 роки зросте на $1,32 млрд.
Такий прогноз зробила консалтингова компанія Technavio, пише Dairy News.
Очікується, що середньорічний темп зростання ринку становитиме 8,3% протягом прогнозованого періоду.
Експерти зазначають, що зростання ринку веганських сирів значною мірою зумовлене зростаючою присутністю торгових точок, збільшенням брендів, а також зростаючим попитом на веганські альтернативи сиру. Ці тенденції охоплюють різні види, як-от мигдалевий, соєвий, кокосовий, рисовий, конопляний, вівсяний і гороховий протеїновий сири, а також продукцію на основі тапіоки та кеш’ю.
Аналітики очікують, що лідером зростання цього ринку протягом прогнозованого періоду стане Європа, на неї припадає 41% збільшення. Ринок у європейському регіоні за останні роки значно зріс, чому сприяло зростання попиту на рослинні альтернативи традиційним молочним продуктам.
Залишити коментар