Сб. 28 Вересня 2024

Найпростіший рецепт американських панкейків

Фото з відкритих джерел.

Готувати усі ці панкейки – особлива насолода. Вони виходять пухкими й ароматними. А особливого смаку додає поливка з меду.

Інгредієнти:

200 мл молока 2,5%,

200 г борошна,

1 яйце,

1 ст. л. цукру,

50 г вершкового масла,

½ ч. л. розпушувача,

50 мл меду для подачі.

Спосіб приготування:

Дістаньте з холодильника молоко, щоб воно трохи нагрілося. У глибоку миску вбийте 1 яйце, додайте столову ложку цукру і збийте за допомогою віничка або блендера з цією насадкою.

Додайте 200 мл молока кімнатної температури, продовжуючи збивати. Змішайте 200 г борошна з ½ ч. л розпушувача, додайте у молочно-яєчну суміш і знову ретельно збийте.

Розтопіть 50 г масла зручним для вас способом – на маленькому вогні, водяній бані чи у мікрохвильовці. Влийте у тісто та добре розмішайте до повного поглинання. У вас має вийти однорідне тісто, приблизно як сметана середньої густини. Накрийте миску плівкою і поставте холодильника на 20 хв.

Вийміть охолоджене тісто, коли поставите пательню розігріватися. Виливайте суміш ополоником в центр розігрітої сковорідки. Смажте з обох боків до золотистої кірочки. Викладайте гіркою, поливайте медом чи кленовим сиропом і подавайте до столу.

Рецепт салату із язика без майонезу

 


Залишити коментар