У супермаркетах зʼявиться пиво з відходів макарон
Beyond Belief Brewing Co, дочірня компанія постачальника макаронних виробів Ugo Foods, анонсувала випуск нової лінійки пива, виготовленого з використанням макаронних відходів.
Ідея створювати пиво з макаронних відходів народилася у команди під час карантину через Covid-19 у 2020 році, коли вони шукали спосіб використання неминучих відходів.
За словами Фредді Уго, голови бренду та правнука засновника Ugo Foods, спершу ніхто не вірив, що це спрацює, тому вони почали з експериментів на кухні, буквально кип’ятячи макарони, щоб створити домашнє пиво на основі макаронів замість ячменю — і їм вдалося.
Згодом компанія інвестувала в невелике обладнання та провела масштабніші випробування, змішуючи макарони з ячменем у співвідношенні 50:50. Ця пропорція дозволила досягти оптимальної екстракції цукрів для виготовлення різних стилів пива.
Залишити коментар