Сб. 15 Червня 2024

Популярність ефірних олій коноплі у 2024

Олія з коноплі

Ефірна олія з коноплі.

З конопель виготовляються не тільки текстиль та мотузки. Також з цієї рослини видобувається ефірна олія. Це неймовірний косметичний засіб, який з кожним роком стає все більш популярним. Зокрема, його активно використовують у 2024 році в косметології. Ви можете не тільки вживати насіння конопель поштучно для збагачення свого організму вітамінами й мінералами, але й користуватись відповідними косметичними засобами для:

  • масажу;
  • догляду за тілом;
  • виконання інших процедур для омолодження.

Воно підходить для всіх типів шкіри. І, при цьому, не провокує алергію.

Що входить у склад ефірної олії конопель

Ефірна олія конопель у своєму складі має велику кількість поживних речовин для організму. Найбільш цінними складовими є:

  • Каротин. Ця речовина позитивно впливає на стан волосся – запобігає його випадінню, а також відновлює його структуру після пошкоджень.
  • Вітамін Е. Він сприяє тому, щоб з організму скоріше виводились токсичні сполуки. Також додає шкірі еластичності, живить та зволожує. Ви можете забути про сухість шкіри надовго.
  • Стеаринова та олеїнова кислота. З їх допомогою вдасться уповільнити процес випаровування вологи зі шкіри. Вона буде зволожена довгий час та не буде пересушуватись.
  • Омега-3, омега-6 та омега-9. Завдяки комплексу кислот вдається зберегти молодість надовго. Ці кислоти дуже важливі для здоров’я.
  • Канабіноїдний рецептор 2 типу. Він сприяє покращенню імунітету, позбавляє від запалень на шкірі.

Основний метод виробництва олії – перший холодний віджим плодів конопель. Олія має зелений відтінок, але він може варіюватися від світлого до темного, все залежить від способу отримання рідини з плодів.

Ефірна олія з коноплі.
Ефірна олія з коноплі.

Користь у косметології від використання олії з конопель

У більшості країн світу ефірна олія конопель вважається ефективним засобом для косметології, зокрема ним активно користуються у 2024 році. Вона може використовуватись:

  • без домішок – просто наносять на шкіру;
  • у якості додавання до складу звичайних доглядових засобів.

Поживні складові олії здатні глибоко проникати в епітелій. Так вони транспортують всі необхідні сполуки у шкіру та зволожують її. Регулярне використання ефірної олії дозволяє отримати наступні позитивні ефекти:

  • рівний тон обличчя;
  • нормальне функціонування сальних залоз;
  • позбавлення від відчуття сухості, стягнутості;
  • захист епітелію від зовнішніх негативних факторів;
  • підвищення пружності шкіри;
  • покращення бар’єрних функцій епітелію;
  • укріплення внутрішніх стінок капілярів.

Ефірну олію конопель краще за все використовувати для шкіри:

  • сухої;
  • тьмяної;
  • в’ялої;
  • зневодненої;
  • чутливої.

Якщо ж у вас жирний тип шкіри, то це не означає, що представлений засіб не підійде. Насправді олія звужує пори та не сприяє появі вугрового висипу, тому її можна вважати універсальною для кожного типу шкірного покриву.

Олію можна використовувати самостійно або просто додати до:

  • крему;
  • сироватки;
  • лосьйону.

Якщо не хочете ні з чим змішувати олію, то просто нанесіть її на шкіру, адже вона не потребує змивання водою. Речовина вбереться через півгодини й дасть свій результат.

Джерело: https://smartshop-smartshop.ua/semena-elitnoj-konopli/feminizirovannye-semena

 


Залишити коментар