Пт. 17 Травня 2024

Росіяни продовжують обстрілювати Одесу: 2 травня суттєво постраждав склад «Агромаркету»

Склад компанії «Агромаркет» в Одесі було зруйновано внаслідок ракетного удару, завданого росією. У ніч проти 2 травня 2024 року російські війська знову атакували територію України, цього разу під удар потрапила Одеса. Згідно з заявою компанії, опублікованою на офіційній сторінці у Facebook, ракета зруйнувала склад інтернет-магазину рослин та садової техніки «Агромаркет». На сторінці також розміщено відео наслідків ракетного удару, зняте одним із співробітників. У коментарях до публікації на Facebook клієнти висловили підтримку компанії, сподіваючись на якнайшвидше відновлення її діяльності.

Компанія «Агромаркет» зазначила, що, не зважаючи на руйнування, вона має намір відновити склад та роботу магазину.

«Агромаркет» було засновано у 1990-х роках як офлайн-магазин на Привозі в Одесі. З того часу компанія виросла в мережу магазинів та великий інтернет-супермаркет, де пропонується широкий асортимент товарів для саду та городу, включаючи насіння, розсаду, добрива, інструменти, сільськогосподарський текстиль та іригаційне обладнання. Протягом багатьох років «Агромаркет» прагне забезпечити своїх клієнтів якісним насінням, садовими інструментами та товарами для догляду за рослинами.

Попри намагання росії нищити нашу економіку, сучасні бізнеси, такі як «Агромаркет», не планують опускати руки. Компанія закликає своїх клієнтів не нехтувати безпекою та запевняє, що відновить роботу якнайшвидше.


Залишити коментар