Пн. 29 Квітня 2024

Чому деяким людям необхідно їсти ківі

Ківі корисний для нашого організму, бо в ньому, в першу чергу, високий вміст вітаміну С. Він допомагає зміцнити імунітет, зменшити запалення в організмі, підтримує здоров’я кісток та шкіри.

Ківі є антиоксидантом, бо в ньому є вітаміни Е і К, які борються зі стресом та запаленнями. Також калій, який міститься в ківі, допомагає серцево-судинній системі, знижує тиск, а тому рекомендований гіпертонікам.

Регулярне вживання ківі допомагає організму більше та краще виробляти колаген. Це такий білок, який зберігає нашу шкіру молодою та еластичною. Тому маленький фрукт ще є і джерелом молодості.

Впливає ківі і на травлення. У фрукті містяться ферменти, які знижують запалення в шлунку та кишківнику, покращують травлення та зменшують ризики розвитку запалень кишківника.

Кому можна їсти ківі

Ківі поживний і смачний для багатьох людей. Але деяким його вживати просто необхідно! Найкраще додати фрукт у раціон тим, хто:

  1. Має низький імунітет та хоче його покращити. Люди зі зниженою імунною системою — діти, літні люді, вагітні жінки мають вживати ківі для підтримки здоров’я.
  2. Хоче покращити роботу серцево-судинної системи, гіпертонікам.
  3. Має захворювання шкіри, її бляклий вигляд.
  4. Людям з проблемами зі шлунком, для тих, кому потрібно налагодити роботу кишківника.
  5. Для загальної підтримки здоров’я. Ківі — чудове джерело вітамінів. Збалансоване вживання фруктів та овочів щодня допоможе берегти своє здоров’я.

 


Залишити коментар