Нд. 28 Квітня 2024

Розвінчуємо популярні міфи про криптовалюту

Напевно, зараз важко знайти людину, яка б ніколи не чула про криптовалюту. А число тих, хто хоче мати віртуальні гроші на своїх рахунках, постійно зростає. Якщо вас цікавить ця сфера, то онлайн-сервіс Let’sPay стане вашим надійним помічником.  Завдяки Let’sPay можна легко, швидко і просто офіційно обміняти біткоін на долари.

Сервіс дуже зручний і універсальний, відкриває багато нових можливостей. Компанія успішно працює у сфері обміну криптовалют з 2012 року, і пропонує клієнтам надійність, прозорість, швидкість обслуговування.

Хоча про криптовалюту є багато інформації, все-таки є люди, які вірять у різні міфи про цю сферу. Давайте розвінчаємо найпоширеніші з них.

Міф №1. Купити цифрові гроші складно

Багато людей, які хочуть інвестувати у крипту, просто бояться, адже не мають досвіду. Але для купівлі електронних грошей є спеціальні сервіси, мобільні додатки, різні торговельні платформи. А зареєструватися там зовсім не складно. Головне – бажання працювати і розвиватися.

Електронний сервіс Let’sPay – надійний помічник тих, хто цікавиться сферою торгівлі криптовалютою.

Міф №2. Тренд на криптовалюту скоро мине.

Так, сьогодні нікого не дивують смартфони чи роботи-пилососи. Хоча ще кілька десятків років новинками у світі технологій цікавилися тільки деякі люди.

Схожа історія і з криптовалютою:  електронні гроші використовують сьогодні  не всі. Але вже зараз можна використовувати крипту для покупки пального, одягу, їжі, оплати різних послуг. Ринок криптовалюти постійно зростає і розвивається.

Зрештою, для того, щоб купити криптовалюту, варто, щоб на особистій картці були кошти, і їх спишуть під час купівлі. Це досить просто, так само, як купити товар в інтернет-магазині.

Міф№ 3 Криптовалюту легше вкрасти.

Крадіжки відбуваються сьогодні часто: досвідчені хакери випробовують нові схеми і методи, які дозволяють зламати паролі до банківських карток, електронних гаманців. Однак багато фахівців запевняють, що крадіжка відбуваються з вини власників криптовалюти. Наприклад, під час реєстрації вказують не дуже надійні паролі. Тому краще використовувати систему подвійної ідентифікації: крім пароля, вводити ще й код, який надходить на номер телефону чи електронну пошту. Крім того, є холодні гаманці  – спеціальні програми, які зламати практично неможливо.

Міф №4. Заробляти на криптовалюті можуть тільки професіонали.

Насправді це не так. Навіть новачки можуть досягти успіху. Головне – вірити в себе, вчитися і пробувати знову.

Ті, хто ніколи не інвестував у криптовалюту, переконані, що механізм купівлі подібний до торгів на форекс-біржах.  Тобто потрібно постійно відстежувати, коли ціна впаде, і тільки тоді купувати валюту. А коли виросте – продавати. Насправді все ще простіше: багато інвесторів просто купує крипту і чекає, коли вона просто впаде в ціні. Тому моніторити ринок щодня точно не потрібно.


Залишити коментар