Пн. 29 Квітня 2024

Нова послуга для військових від Укрзалізниці

АТ «Укрзалізниця» запустило онлайн сервіс спеціального замовлення квитків для військовослужбовців.

Про це повідомила пресслужба Укрзалізниці.

«Купувати квитки на поїзд захисникам та захисницям стає зручніше. Укрзалізниця запустила сервіс спецзамовлення квитків для військовослужбовців. Відсьогодні він доступний на порталі: https://services.uz.gov.ua/military. Тож у разі відсутності квитків у продажу забронювати їх військовослужбовці можуть онлайн», – зазначають у повідомленні.

Залишити заявку на порталі можна не пізніше ніж за 6 годин до відправлення поїзда. Після цього на вказаний замовником е-mail прийде спеціальний код. Викупити квиток потрібно в касі не пізніше ніж за 1 годину до відправлення поїзда, предʼявивши військовий квиток або посвідчення офіцера.

Спецзамовлення квитків доступне на 17 поїздів, які найпопулярніші серед військовослужбовців. Зокрема, це маршрути до наближених до зони ведення бойових дій міст та зворотно.

Військовослужбовці можуть бронювати квитки як для себе, так і для побратимів, з якими разом збираються в дорогу. Раніше військовослужбовці бронювали квитки через військового коменданта. Це значно ускладнювало процес та фактично унеможливлювало поїздку день у день. Адже було необхідно спочатку здійснити особистий візит до військового коменданта, а потім на вокзал, щоб викупити квиток.

 


Залишити коментар