Нд. 28 Квітня 2024

Професіонали обирають акумуляторну пилу STIHL MSA 220 T для догляду за деревами

Найпотужніша пила на акумуляторі, за допомогою якої легко доглядати за деревами, – це нова модель MSA 220 T від STIHL. Її ключовою особливістю є наявність електронної панелі управління. Ця панель має світлодіодний дисплей на 180°, що дає можливість зручно управляти пилою та гарантію, що користувач буде проінформований про стан пилки або гальмівні можливості ланцюга. У цій моделі пилка також оснащена датником рівня масла, що попереджує, коли рівень стає низьким. У стандартний комплект входить направляюча шина STIHL Light P04 в розмірі 35 сантиметрів та ланцюжок долота STIHL 3/8″ Picco Super 3 (PS3), які ефективно видаляють гілки середнього розміру та частини стовбура дерева. Пила MSA 220 T також ідеально підходить для обрізки крон та обрізання мертвої частини дерева, завдяки високій тяговій потужності в компактному корпусі. В цій акумуляторній пилці встановлений літій-іонний акумулятор на 36 В, який створений для високих вимог професіоналів, а також придатний для використання в умовах дощу та вологості.

Деталі:

  1. Потужність, довговічність та невеликий розмір

MSA 220 T має велику тягову силу та швидкість ланцюга 23 м/с, забезпечуючи вражаючу ефективність різання. Фільтр з флісового матеріалу очищає потік охолоджуючого повітря від тирси та пилу, продовжуючи термін служби двигуна та електроніки. Технологія використання акумулятора гарантує відсутність вихлопних газів.

  1. Невеликі вібрації та висока сила різання

Долотний ланцюг 3/8″ Picco Super 3 (PS3) зі стандартного комплекту дає можливість при невеликих вібраціях та віддачі потужно різати деревину. А легка напрямна Light P04 гарантує мінімальне тріскотіння при роботі.

  1. Безпека та комфорт з інноваційною кабіною управління

Ця інноваційна кабіна має великий екран на 180° з світлодіодами, який надає користувачеві вичерпну інформацію про стан пилки та гальма ланцюга. Піднята вгору кнопка розблокування для великого пальця додає захисту. У моделі є датник масла, який сповіщає про його закінчення.

  1. Змащування ланцюга за потреби з допомогою регульованого масляного насоса

Швидкість подачі масла регулюється згідно вимог, що дозволяє знижувати витрати при обробці сучків та при техобслуговуванні. Це не лише сприяє збереженню екології, але й економить ресурси. Максимальна швидкість подачі забезпечує високу продуктивність навіть при різці з повним зануренням рейки.

  1. Використання пилки з акумуляторною системою при будь-якій погоді

Енергію для MSA 220 T постачає літій-іонний акумулятор 36 В від системи STIHL AP. Вона розроблена для професіоналів і придатна для роботи в дощову та вологу погоду. Крім пилки для обрізання дерев, в систему входять більше 30 інших приладів для різних завдань.

  1. Все зрозуміло відразу

Пила MSA 220 T дуже просто інтегрується в хмарне середовище STIHL. Для цього знадобиться Smart Connector від цієї ж фірми, який буде розташований на машині. Таке управління дає професіоналам детальні дані приладу про термін роботи або потребу у техобслуговуванні.


Залишити коментар