Пн. 29 Квітня 2024

Найсильнішим хлопчиком у світі визнали 9-річного жителя села на Закарпатті

Хлопчик з села Клячаново на Закарпатті Василь Маєвський-молодший здобув титул світового рекордсмена в гирьовому спорті. Йому всього 9 років, а він вже штовхає спортивні снаряди як справжній богатир. За 1 хвилину він зміг підняти гирю вагою 16 кг аж 20 разів при власній вазі 48,5 кг. І що для рекорду найважливіше: в абсолютно правильній техніці.

“Ми багато реєструємо силових рекордів. Але витривалість і сила цього хлопчика вражає. Мабуть, перший рекорд йому можна було реєструвати ще в 10 місяців – ледве навчившись ходити, дитина підняла і понесла 6-ти кілограмову гирю. А в 4 роки він уже став постійним відвідувачем спортзалу. Тато і тренер Василь Маєвський-старший вже тоді помітив у сина спортивний характер і волю до перемоги”, – зазначила у себе на сторінці у соцмережі керівниця Національного реєстру рекордів Лана Вєтрова.

Чи знаєте ви, хто найсильніший чоловік на планеті? Українець Олексій Новиков. А хто з жінок є найсильнішою на планеті? Українка Ольга Лящук. Тепер ви знаєте, хто з дітей є найсильнішим в світі. Маленький українець Василь Маєвський. Наші герої.

Залишити коментар