В Іспанії продають селище

В Іспанії вже вдруге на продаж виставили селище Сальто-де-Кастро за 580 тисяч євро. Як повідомило The Mayor, приблизно за стільки можна придбати квартиру в Мадриді.

Сальто-де-Кастро, яке має 6 тисяч квадратних метрів, знаходиться в провінції Самора біля ріки Дуро на кордоні з Португалією. До нього їхати з Мадрида три години.

Селище має 44 будинки, гуртожиток із 14 кімнатами, басейн та спортивний майданчик, бар та школу з кількома класними кімнатами. Ще воно має водойму.

Утім Сальто-де-Кастро не має жителів, оскільки його будували для розміщення робітників, які працювали над дамбою поруч. Після завершення проєкту місце пустувало з 1989 року.

В Іспанії є багато знелюднених районів в цій сільській частині країни. Вони віддалені від жвавих міст країни та сонячних узбереж, тому ціна відносно низька. Наприклад, торік Оскар Торрес, будівельний бізнесмен із Толедо, придбав Сальто-де-Кастро за 300 000 євро.

Власник розробив план реконструкції села. До того ж воно розташоване в центрі біосферного заповідника ЮНЕСКО “Месета Іберіка”. Перед тим як виставити його на продаж через “особисті проблеми” він подав необхідні документи владі.

Вже є два потенційні покупці з Саудівської Аравії та Сполучених Штатів.

Амазонка зміліла вперше за 120 років


Залишити коментар