Нд. 28 Квітня 2024

Холодно, але не без сонця – прогноз погоди на тиждень

Задощило, але ненадовго. Вже завтра, 17 жовтня, опадів не очікується, повідомила синоптикиня Наталка Діденко у Facebook.

“Опади прожене підвищення атмосферного тиску, прийде на зміну атмосферному фронту антициклон Verena. Чи можна вікна мити при такій холодяці, не скажу, але принаймні не забризкає додатково. Як холодно? Відносно, звичайно”, – зазначила вона.

Завтра вдень у більшості областей передбачається +8…12°С, на півдні +12…16°С. На сході та півночі – рвучкий північно-західний вітер. Найближчої ночі та завтра вранці прогнозують лише +1…6°С, місцями заморозки.

У Києві у вівторок буде суха погода, холодна та з рвучким вітром. Вночі +2…5°С, можливі заморозки, а вдень близько +10°С.

“Увесь тиждень в Україні – холодний, у п’ятницю, суботу, неділю буде ще холодніше і в суботу на півночі та заході місцями пройде мокрий сніг. Перше таке різке похолодання впливає на менший опір вірусам, судини “грають” у всі боки, голова також може через стрибки атмосферного тиску бути з болем та запамороченням. Попри загальну неприязнь громадян до шапок, а особливо громадянок, хочу закинути обнадійливий орієнтовний прогноз – на наступному тижні хоч і не надовго, але потепліє”, – додала Діденко.

Зареєстрували індустріальний парк з вирощування коноплі


Залишити коментар