Сб. 27 Квітня 2024

В Україні помаранчевий рівень небезпеки

10 жовтня вдень у північно-східних областях та Криму невеликий дощ. Температура повітря в деяких регіонах ще більше знизиться, можливі заморозки, через що в країні оголошено помаранчевий рівень небезпеки.

Про це пишуть на сайті Укргідрометцентру.

10 жовтня температура вночі буде на рівні від +1 до +6. Також у вівторок на поверхні ґрунту, у західних, Житомирській та Вінницькій областях, та 11 жовтня у більшості областей у повітрі очікуються заморозки 0-5 градусів. Температура вдень буде близько +7+14, а на Одещині і в Криму завтра, і в середу на заході та південному заході країни до +17.

У четвер, 12 жовтня, у країні переважно без опадів, лише у північних та північно-західних областях удень місцями невеликий дощ. Очікується підвищення температури на 4-8 градусів.

У найближчі кілька днів прогнозується північно-західний вітер із переходом на південно-західний, 5-12 м/с, а 12 жовтня місцями пориви до 15-20 м/с.

У п’ятницю, 13 жовтня, вночі в Україні, вдень у Карпатському регіоні, південній частині та східних областях місцями невеликий дощ, на решті території без опадів. Температура вночі буде близько +8+13, а північній частині +5+10. Вдень повітря прогріється до +12+18, а у південній частині та центральних областях до +16+22.


Залишити коментар