Метеорологиня про погоду на найближчі дні

Жовтень одразу показав, хто восени господар. Усі вже відчули перше похолодання. Далі буде ще осінніше.

“Одразу хочу сказати, що, за попередніми прогнозами, у ніч на 9-те жовтня  є ймовірність заморозків у північних, східних областях та в більшості центральних. Так передчасно попереджаю, щоб ви могли нормально підготуватися, кому це важливо”, – розповідає метеорологиня Наталки Діденко.

4-го жовтня на заході, півночі та в центрі пройдуть дощі, 5-го жовтня суха пауза, 6, 7 та 8 чергові атмосферні фронти почнуть шастати нашою територією (окрім південної частини), тому дощів побільшає – грибники, на старт!

У Києві у вівторок буде сухо, близько +20 градусів, у середу – невеликий дощ, у четвер – без опадів. А ось у п’ятницю, суботу та неділю сезон нагадає про себе типовою осінньою погодою – у Києві буде вогко, періодично йтимуть дощі, похолоднішає до +9+13 градусів та ще й завіватиме рвучкий вітер. У ніч на понеділок, на 9-те жовтня, у Києві є ймовірність заморозку. Зз 10-го жовтня до нас прийде чергова хвиля дуже теплої погоди.

“Як бачите, погода обіцяє бути вкрай неоднорідною, цікавою, контрастною і холеричною. Тримайте себе і свою голову в рівновазі, подбайте про профілактику і обов’язково уважно стежте за свіжими уточненими прогнозами погоди”, – розповідає метеорологиня Наталки Діденко.

Піраміди та хатинки з гарбузів можна побачити поблизу Чернівців (фото)


Залишити коментар