Сб. 27 Квітня 2024

Пийте воду правильно і худніть

Всі дієтологи твердять, що для ефективного схуднення потрібно випивати певну норму води. Ось тільки не всі знають свою норму, як змусити себе випити її і чим можна поліпшити питний режим.

Як правильно пити воду по годинах

Почати варто з самого ранку – після пробудження п’ємо перший стакан води. Він допоможе організму запустити всі процеси. Воду варто випивати за 30 хвилин до їжі і через годину після. Протягом дня п’ємо стільки, скільки хочеться, проте після 20:00 варто зменшити обсяги, щоб не викликати набряки.

Згодом виробиться звичка пити воду, і цей процес не потребуватиме додаткової уваги. Щоб вирахувати потрібний обсяг, існує безліч підходів. Один з найпростіших – це розділити свою вагу на 20 або ж вирахувати, виходячи з того, що на кожен кілограм потрібно, в середньому, 40 мл води. 

Як правильно пити воду з лимоном

Щоб звичайна вода перетворилася в диво-напій для схуднення, в стакан рідини потрібно додати 50 г лимонного соку. Пити таку воду потрібно за півгодини до їди. Вона допоможе також вигнати набряки.

Однак можна посилити його ефект, якщо додати туди 10 г свіжого або сушеного імбиру.

Якщо ж у вас підвищена кислотність, то воду з лимоном краще відкласти, а замість цього пити її з ложкою меду. Цей тандем заспокоїть ваш шлунок. Можна і зовсім не морочитися і пити для схуднення гарячу воду – всього один стакан рідини, підігрітої до 40 градусів, після пробудження поліпшить ваше здоров’я.


Залишити коментар