В громадах, які найбільше постраждали від війни, безкоштовно встановлять теплиці

Міністерство закордонних справ України оновило партнерство з ініціативою “Seeds For Ukraine”. Цього разу зосередиться на допомозі людям на звільнених територіях та в центрах для внутрішньо переміщених осіб.

Мета — підтримати 100 000 сімей і громад в областях України, які найбільше постраждали від російської агресії. А також встановити 100 теплиць на деокупованих територіях Харківської та Херсонської областей, де особливо гостро відчувається проблема замінованих територій. 

Про це повідомляє Урядовий портал.

Амбасадором проекту став відомий український тенісист і винороб Сергій Стаховський, який нині захищає Україну у лавах Збройних Сил. 

«Seeds for Ukraine» — це про людяність та солідарність. Ідея в тому, щоб люди мали можливість вирощувати власну їжу, забезпечувати свої родини та  ділитись з іншими. Ви можете зробити дуже багато, відправивши лише декілька пакетів насіння чи допомігши встановити теплицю”, – зазначив він. 

За рік втілення проекту світ проявив неабияку солідарність: громади, фермери та підприємці з країн Європи, США, Канади та Японії вже підтримали ініціативу та надали допомогу українським громадам.


Залишити коментар