Знову задощить: прогноз погоди на вихідні

Найближчими вихідними в Україні знову дощитиме, проте температура повітря все ж підвищуватиметься. Про це розказала синоптик Наталка Діденко. 

“Тепло наближається, дощі вперто залишаються. В Україні вихідними очікується підвищення температури повітря”, – каже синоптик.

Так, за її прогнозом, 22-23 квітня у більшості областей України протягом дня стовпчики термометрів піднімуться до +12…+18 градусів.

“Лише завтра у східній частині, на Полтавщині та Запоріжжі буде свіжіше, +9…+12 градусів”, – акцентувала синоптик.

На Лівобережжі, за прогнозом Наталки Діденко, очікуються помірні дощі, на решті території – місцями невеликі, із проясненнями.

У неділю переважна частина України опиниться у сухому повітрі, каже синоптик. Незначні дощі 23 квітня пройдуть тільки в східних областях, на Запоріжжі та в Криму.

У Києві в суботу буде погода без істотних опадів, у неділю – сухо. Температура повітря у столиці 22 квітня вночі становитиме +7, вдень +15 градусів. У неділю вночі потеплішає до +8…+10, а вдень – до +15…+17 градусів.

За даними світового погодного сервісу Wisemeteo, травень у Києві буде теплим, проте доволі скупим на опади. Температура впродовж місяця коливатиметься від 6°C до 19°C. Наприкінці травня поступово теплішатиме.


Залишити коментар