Пн. 13 Травня 2024

Рецепт “Тирамісу” на новий манер

Цей італійський десерт закохує у себе з першої ложки. Класичний рецепт “Тирамісу” на основі сиру маскарпоне, як наповнювач додається печиво «савоярді», кава та кака. Зазвичай тирамісу подається охолодженим до кави еспресо. Ми ж пропонуємо вам рецепт з простіших інгредієнтів. До речі, у перекладі “Тирамісу” означає “підніми мене”. 

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • 200 г будь-якого пісочного печива
  • 200 г нежирного домашнього сиру
  • 100 г сметани
  • 50 г цукру
  • 1 ч. л. кави
  • ваніль
  • какао

Приготування:

Змішати в блендері домашній сир, сметану, цукор і ваніль до однорідної маси. Приготувати каву (можна звичайну розчинну). Занурюємо печиво на 5 сек. в каву. Потім викладаємо шари з печива і крему, формуємо десерт в скляній чашці. Наостанок зверху треба присипати какао через ситечко. Залишити в холодильнику на ніч.


Залишити коментар