Пт. 17 Травня 2024

Простий рецепт бісквіту на сковорідці

Цей бісквіт ще називають лінивим. Усе через простоту його приготування. А звичайну духовку ідеально замінить звичайна сковорідка.

Інгредієнти:

Цукор – 1 склянка

Яйця – 4 шт.

Розпушувач – 1 ч. л.

Борошно пшеничне – 200 г

Масло вершкове – 100 г

Пудра цукрова на смак

Спосіб приготування:

У мисці збийте яйця, поступово додайте цукор, збиваючи суміш міксером до однорідної маси. Вона має бути повітряною.

Розтопіть вершкове масло та додайте до суміші, перемішайте. Додайте просіяне борошно та розпушувач. Все збийте міксером. Тісто має бути однорідним, без грудочок і нагадувати густу сметану.

Застеліть сковорідку пергаментом та влийте туди тісто. Накрийте сковороду кришкою та поставте на повільний вогонь на 25-30 хвилин.

Коли бісквіт стане повністю сухим і без мокрих ділянок зверху, тоді зніміть сковорідку з вогню. Дістаньте готовий бісквіт зі сковорідки та звільніть від пергаменту. Дайте охолонути. Посипте цукровою пудрою. Смачного!


Залишити коментар