
Вечерю нашвидкоруч можна приготувати за 20 хвилин

Цю страву можна приготувати нашвидкоруч, коли обмаль часу, а гості вже на порозі. Сподобається любителям риби.
Інгредієнти
філе білої риби – 2 шт.
часник – 3 зубчики
лимон – 1 шт.
петрушка – 5-7 гілочок
сіль, перець – за смаком
олія – для смаження
Рибу миємо, натираємо сіллю і перцем. Викладаємо на змащену олією антипригарну пательню. Накриваємо кришкою та смажимо до золотавого кольору з обох боків. Петрушку дрібно ріжемо, перекладаємо в чашку. Вичавлюємо туди часник і сік з лимону. Добре перемішуємо. Отриманим соусом поливаємо рибу при подачі.
Залишити коментар