Вечерю нашвидкоруч можна приготувати за 20 хвилин

Цю страву можна приготувати нашвидкоруч, коли обмаль часу, а гості вже на порозі. Сподобається любителям риби.

Інгредієнти

філе білої риби – 2 шт.

часник – 3 зубчики

лимон – 1 шт.

петрушка – 5-7 гілочок

сіль, перець – за смаком

олія – для смаження

Рибу миємо, натираємо сіллю і перцем. Викладаємо на змащену олією антипригарну пательню. Накриваємо кришкою та смажимо до золотавого кольору з обох боків. Петрушку дрібно ріжемо, перекладаємо в чашку. Вичавлюємо туди часник і сік з лимону. Добре перемішуємо. Отриманим соусом поливаємо рибу при подачі.


Залишити коментар