Пт. 29 Березня 2024

В Україні з’явиться нова аграрна виставка – AGRO KHARKIV

На Харківській виставці буде одразу дві зони для видовищних демо показів – одна для обприскувачів та дронів, інша – для ґрунтообробної техніки

10-12 серпня 2022 р. на території аеродрому «Коротич» Харківської області відбудеться нова сільськогосподарська виставка AGRO KHARKIV.

Захід проходитиме за підтримки Харківської обласної державної адміністрації та Харківської обласної ради вже влітку цього року, а також за участю Департаменту агропромислового розвитку Харківської обласної державної адміністрації та Пісочинської об’єднаної територіальної громади.

AGRO KHARKIV – це новий проект команди AGRO –  творців щорічної наймасштабнішої міжнародної агропромислової виставки AGRO та першої аграрної виставки у Вінниці AGRO VINNITSYA.

Вперше на аграрній виставці буде діяти одразу дві зони для видовищних демо показів – одна для обприскувачів та дронів, інша – для ґрунтообробної техніки. Таким чином, виставка стане максимально інтерактивною та дасть змогу зробити правильний вибір при купівлі техніки чи обладнання. Демо покази будуть супроводжуватися професійними коментарями-описами від представників виробника, а кожен із відвідувачів зможе окремо поставити будь-які питання чи уточнення.

Харківська виставка стане масштабним майданчиком для презентацій сучасної потужної техніки, обладнання, нових технологій і рішень. Очікується, що у виставці візьме участь понад 250 учасників на більш ніж 30 000 кв. м. площі.

Спеціально для AGRO KHARKIV готуються ексклюзивні прем’єри та модифікації, як від світових лідерів, так і від відомих українських підприємств у виробництві сільгосптехніки.   Слід зазначити, що саме Харківська область представлена найбільшими підприємствами в Україні та країнах СНД по виробництву сільськогосподарської техніки, а саме: Харківський тракторний завод, Лозівський ковальсько-механічний завод.

Харківська область займає 3 місце по Україні за площею сільгоспугідь (2411 тис. га) та за площею ріллі (1932 тис. га). У області зосереджено 6,4 % посівних площ сільськогосподарських культур України.

Виробничу діяльність в області здійснюють понад 2,1 тисячі сільськогосподарських підприємств різних форм власності і господарювання, в тому числі 1,3 тисячі фермерських господарств. У зв’язку з цим, сільськогосподарська виставка AGRO KHARKIV користуватиметься великим попитом та увагою серед виробників аграрного сектору.

AGRO KHARKIV порадує також тих, хто любить автомобілі, адже окремо буде діяти зона для автомобільних тест-драйвів.

На виставці можна буде провести час і з користю, і з приємністю. Смачна їжа і напої на AGRO Food Festі, розважальна програма, тематичні фотозони – все це забезпечить гарний настрій і незабутні враження.

«Аграрний сектор – це та сфера, від розвитку якої залежить життя абсолютно кожного українця, кожного з нас. Це наша продовольча безпека, наш експорт і валютна виручка, наш економічний розвиток. Тому роль агровиставок, які дозволяють розвивати сектор, а особливо в часи пандемій і глобальної турбулентності, є надзвичайно важливою. З кожним роком кількість аграрних виставок зростає і поява нової – AGRO KHARKIV – це гарний знак», – коментує директор виставки AGRO Олександр Погребний.

Дізнатися про деталі виставки та зареєструватися для участі можна за посиланням: https://agroexpo.kh.ua/

Тел.: 073 000 4 999,  044 529 11 45


Залишити коментар