Ср. 24 Квітня 2024

Agro.Forum – платформа для продажу та купівлі зернових культур

Agro.Forum – платформа для продажу та купівлі зернових культур
Зміна вартості зернової культури суттєво впливає на всі сфери бізнесу. Ціна змінюється виходячи з погодних умов, економічних тенденцій, курсу долара, ситуації на фінансовому ринку, через політичну ситуацію та багато іншого. Відповідно продавці та покупці повинні завжди бути в курсі подій і для цього підготовлена ​​нова платформа – Agro.Forum.

Це посередницьке обслуговування, де покупці шукають продавців, а продавці покупців. Реєстрація доступна за ЕЦП, тому сторони угоди можуть бачити інформацію один про одного, вирішуючи за підсумками, з ким саме співпрацювати. Це зручна Платформа з купівлі та продажу зерна, адже помітна динаміка зміни цін, кількість лотів, обсяг угод та безліч іншої статистичної інформації. Працює служба підтримка, що забезпечує вирішення будь-яких питань та проблем під час торгів та оформлення угоди.

Етапи продажу пшениці

У цьому процесі слід виділити кілька етапів:

  1. Підготовка зерна. Визначається якість та клас продукту, аналізується товарна придатність та загальні якісні показники;
  2. Пошук та підбір покупців. У цьому випадку визначається формат продажу – самостійно через платформу або пошук трейдера;
  3. Вирішення питання часу продажу. Тут необхідно визначитися, чи варто притримати пшеницю і збільшити обсяг, сподіваючись на збільшення вартості, або продати все і відразу, отримавши оплату за поточними ринковими цінами.

Технічні можливості сервісу Agro.Forum покажуть, наскільки поточна динаміка змінюється, який попит на продукцію зараз і як змінюється показник вартості. Гарантується співпраця з надійними покупцями та продавцями. Фахівці платформи мають доступ до різних реєстрів, щоб проаналізувати реальний стан справ у контрагента та врахувати відгуки.

Переваги роботи з Agro.Forum

Доступ відкривається всім бажаючим учасникам ринку України. Інформація відстежується автоматично та надана у вигляді графіків. Продавці та покупці можуть відслідковувати не лише середню вартість зернової культури, а й її температурні показники. Чим більше даних щодо товару, тим більше можливостей для його правильного вибору та подальшої покупки.
Завдяки мобільному додатку кожен учасник ринку отримує найбільш актуальну та корисну інформацію. Крім того, своєчасно надходять повідомлення з приводу зміни лоту, що дозволить миттєво реагувати – купувати чи почекати ще деякий час.


Залишити коментар