Пт. 26 Квітня 2024

Уже 1-го квітня: Київстар попередив українців про закриття ряду послуг

Уже зовсім скоро мобільний оператор компанія Київстар закриє цілий ряд популярних серед українців послуг. В першу чергу це торкнеться бізнес-тарифів і послуг для корпоративних абонентів. Людям, які таким чином потраплять «під скорочення», рекомендується якомога швидше вибрати для себе щось нове з актуальних пакетів послуг і тарифних планів.

Які пакети втратять актуальність?

Вже починаючи з першого квітня поточного року деякі пакети послуг для корпоративних абонентів, які втратили свою актуальність у зв’язку з переглядом фінансової політики оператора, будуть закриті. Ось список цих послуг:

Пакет 1000 SMS, «SMS -70%», «SMS -50%».

Пакет 250 МБ, пакет 500 МБ, пакет 1000 Мб Пакет 3000 Мб, пакет 5000 Мб і пакет 7000 МБ.

Business Travel Voice

Business Travel GPRS.

Замість даних пакетів послуг ви можете вибрати набір послуг серед тарифних планів з лінійки Smart. Ви також можете підключити будь-який з актуальних пакетів послуг, мегабайтів і повідомлень в рамках того тарифного плану, яким вже користуєтеся. Також оператор «Київстар» заявив про свої плани закрити ряд тарифних планів для корпоративних абонентів з індивідуальними умовами обслуговування. Їх користувачі автоматично і безкоштовно отримають тарифи з максимально схожими наборами послуг.

За детальною інформацією, а також для того, щоб замовити новий тарифний план, бізнес-абоненти можуть звернутися до свого персонального менеджера, який допоможе зорієнтуватися в актуальних послуги мобільного оператора.

Як ми писали раніше, з 25 лютого вступила в дію акція від Київстар, яка триватиме аж до кінця поточного року. Вона діє в роздрібних точках продажу Київстар, і полягає в тому, що якщо ви придбаєте акційний 4G-смартфон в цих магазинах або ж в офіційному інтернет-магазині оператора, то зможете підключити унікальну послугу «Все просто 10 місяців». В її рамках ви отримаєте знижку в 33% на щомісячну абонентську плату.


Залишити коментар