Пт. 19 Квітня 2024

Коров’ячі обійми — нова послуга в коронавірус

У пандемію коронавірусу з’являються все нові і нові дивовижні послуги. Одна з них — обійми із тваринами. Кажуть, що така послуга допомагає боротися із самотністю. Про це повідомляє німецьке видання Die Welt, пише milkua.info.

«За плечима у неї жорсткий рік пандемії. Рік без дотиків, без ніжності. Тепер Рене Бегайнфар сидить на лузі і плаче. Це сльози щастя. Тому що на її коліна поклала голову 900-кілограмова корова», — пише Die Welt.

У 43-річної Рене немає пари, і вона працює психологом у Скоттсдейл, штат Аризона. Нещодавно вона дізналася про притулок для тварин, яких спіткало лихо, у якому є доволі незвична послуга: на фермі Aimees Farm Animal Sanctuary в місті Квін-Крик за 75 доларів на годину можна пообніматися з коровою.

«Пандемія стала часом безпрецедентної самотності. Але тепер я, нарешті, відчула перші справжні обійми в цьому році, — заявила Рене в інтерв’ю виданню The Washington Post. — Правда, під кінець мені взагалі не хотілося йти».

Некомерційною фермою керує Такаха Еймі. На фермі живуть близько 100 тварин, деякі з них мають каліцтва. Їх вона врятувала від біди і змогла підняти на ноги. Також і корова по кличці Саманта ледь животіла на одному з молочних комбінатів, її Еймі врятувала від забою. Свої курси обіймів з коровами вона пропонує вже впродовж п’яти років.

«Учасники такого курсу часто не можуть стримати своїх емоцій, а деякі навіть клянуться стати вегетаріанцями після того, як подивляться у великі карі очі цих створінь», — розповідає Еймі.

Під час пандемії на фермі немає відбою від відвідувачів. Щодня надходить близько 20 дзвінків. У найближчі п’ять місяців вже немає вільних для відвідування дат.

На ферму приїжджають не тільки самотні люди чи ті, хто втомився від пандемії. Діти з недугами або ж скорботні люди також отримують тут розраду від тварин.

«Вони, ніби пігулки щастя, які завжди поруч», — говорить Еймі про своїх корів.

«Коров’ячі обійми» можна знайти і в Німеччині. Тут курси обіймів набагато дешевші, ніж у США. Подружитися з коровою тут можна за ціною від 20 євро на годину.


Залишити коментар