Вт. 16 Квітня 2024

У парламенті прогнозують завершення земельної реформи до кінця тижня

У Верховній Раді прогнозують, що розгляд проекту закону про внесення змін до Земельного кодексу України та інших законодавчих актів щодо удосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин (№2194) займе весь тиждень.

Про це у своєму Telegram-каналі написав лідер фракції “Голос” Ярослав Железняк.

“Завершення земельної реформи рухається… повільно. За сьогодні пройшли 160 поправок з 3128 тільки в першому законопроекті №2194. Інсайд: поки переговори голів фракцій щодо “прискорення процесу правок” закінчилися нічим. Тому на нас чекають аналогічні дні ще весь тиждень і позачергові засідання після закінчення основних”, – зазначив парламентарій.

Сьогодні, 16 березня 2021 року, до порядку денного Верховної Ради для розгляду були включені два законопроекти, що стосуються ринку землі – “Про внесення змін у Земельний кодекс України та інші законодавчі акти про удосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин” (№ 2194) та “Про внесення змін у деякі законодавчі акти про продаж земельних ділянок державної та комунальної власності або прав на них (оренди, суперфіцію, емфітевзису) через електронні аукціони” (№2195).


Залишити коментар