Сб. 20 Квітня 2024

Беконовий джем з бурбоном: на Львівщині виготовляють унікальні соуси

Незвичний беконовий джем виготовляє українська гастромарка «Боїм», у складі якого – безпосередньо сам бекон, цибуля, часник, приправлені спеціями та бурбоном.

«Боїм» – це сімейне виробництво соусів, джемів, карамелей та комбучі, яке заснували мандрівники Олександр Черноголов та його дружина Марина.

Компанія бачить своєю місією познайомити людей з новими смаками, перенести смаки усього світу до України, а світу – з України.

«Ми любому подорожувати і їсти. Першим ділом в подорожах шукаємо місцеву їжу. Розшукуємо такі місця, де готують власники, а якщо вдається потрапити до місцевих на кухні – це рай», – розповідають засновники української гастромарки.

Вони здатні повернути емоції, пов’язані за мандрами, і навіть здійснити подорож в часі. Окрім екзотичного беконового джему з бурбоном «Боїм» готує 11 смаків крафтових соусів, 12 видів солодких та солоних карамелей, 7 смаків ігристої комбучі.
Історія компанії починалася з кухні в 6 квадратних метрів. Зараз вона має сертифіковане виробництво на львівському гуртовому ринку «Шувар», що дає змогу закуповувати найсвіжіші продукти.

«Крафтовий продукт для нас – це чесний продукт. Ми ретельно обираємо сировину для наших продуктів і не йдемо на компроміси з ціною. І не використовуємо сумнівні складники задля зниження собівартості», – додають у «Боїм».

До речі, сама назва гастромарки походить від двох слів – «бо» та «їм».


Залишити коментар