Чт. 28 Березня 2024

На Тернопільщині діє сучасна ферма ТзОВ «Бучачагрохлібпром» з новими технологіями

У селі Пилява Трибухівської ОТГ запрацювала сучасна доїльна зала із установкою типу «Карусель» від DairyMaster rotary60 на 60 місць, яка є  унікальною  тим, що дояр стоїть на одному місці, а худоба сама під’їжджає до нього. На фермі все автоматизовано, за добу доять понад 1000 голів худоби. Це перша в Україні така установка від DairyMaster.

За циклом вечірнього доїння мали можливість поспостерігати голова Трибухівської ОТГ Олег Ковдрин та старости всіх  старостинських округів громади. В своїх розповідях відмітили, що: «Сьогодні тваринництво — це соціальний напрямок, який забезпечить хороший  розвиток нашої об’єднаної територіальної громади, завдяки функціонуванню якого створюються нові робочі місця з гідною оплатою праці та  здійснюватиметься додаткове  наповнення місцевого бюджету».

Зараз на тваринницькому комплексі  у селі Пилява зайняті роботою близко ста працівників. Керівництво ТзОВ «Бучачагрохлібпром» постійно працює над застосуванням у виробництві нових прогресивних технологій, створенням нових робочих місць, розвитком соціальної сфери для громади. Це відкриває нові можливості для покращення якості життя жителів регіону та зміцнення економічного потенціалу Трибухівської об’єднаної територіальної громади.


Залишити коментар