Пт. 26 Квітня 2024

В Україні приватизували ще 2 спиртзавода

На поточному тижні в Україні було приватизовано ще 2 об’єкти спиртової галузі, тож загалом у 2020 році було приватизовано 20 спиртових активів. Про це повідомляє Відділ зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, пише agronews.ua.

“Цього року ми розпочали реформування спиртової галузі та вже маємо 20 успішних аукціонів на загальну суму 1 млрд 258 млн грн. Ми бачимо велику зацікавленість бізнесу в інвестиціях у цю сферу та створення справжньої конкуренції на новому ринку”,- зазначив Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Ігор Петрашко.

Так, 28 грудня відбувся аукціон з продажу майна Мишковицького МПД та зберігання спирту – бази матеріально-технічного постачання неподалік Тернополя.

За об’єкт приватизації на торгах змагалися 5 компаній, стартова ціна зросла у 10,6 разів – з 1,2 млн грн до 12,9 млн грн.

Крім того, 29 грудня, на аукціоні ДП “Прозорро.Продажі” було приватизовано майно Борокського МПД. За об’єкт приватизації змагалися 3 компанії, а його стартова ціна зросла у 4,2 разів – з 13,2 млн грн до 55,1 млн грн.


Залишити коментар