Вт. 16 Квітня 2024

Вберегти село: фельдшерам, листоношам та соціальним працівникам «Контінентал» передав засоби захисту

Соціально відповідальний бізнес продовжує допомагати країні боротися із небезпечним вірусом COVID-19. Аграрна Компанія «Контінентал» доправила вантажі із засобами захисту першої необхідності у громади Тернопільщини, на території яких обробляє землі.

«Контінентал Фармерз Груп» розгорнула централізовану програму підтримки медпрацівників ФАПів та амбулаторій, працівників соціальних служб та поштових відділень у селах Тернопільської області. У Компанії розуміють усі ризики, на які наражають себе працівники, виконуючи роботу у період пандемії, тому було сформовано вантаж з найнеобхіднішими засобами, які допоможуть убезпечити їх при контакті з іншими людьми. Представники «Контінентал» доправили допомогу по Тернопільській області, охопивши Бережанський, Борщівський, Гусятинський, Заліщицький, Збаразький, Зборівський, Козівський, Кременецький, Монастириський, Підволочиський, Підгаєцький, Теребовлянський, Тернопільський, Чортківський та Шумський райони.

Для захисту медпрацівників первинної ланки, соціальних працівників та співробітників поштових відділень у селах області коштом Компанії придбано та передано: 3,4 тис. респіраторів, 230 індивідуальних багаторазових захисних костюмів,  230 щитків для захисту обличчя, майже 22 тис. масок, 790  пачок рукавиць та 5 тис. ватно-марлевих масок багаторазового використання. Закуплено також 79 електронних термометрів, 13 безконтактних термометрів, 13 тонометрів та таку ж кількість фонендоскопів. Додатково передано засоби для дезінфекції.

тернопіль, новини тернополя, новини тернопільщини, тернопільські новини,  допомога,  Контінентал Фармерз Груп

Із вдячністю відгукується про допомогу староста сіл Турівка та Фащівка Підволочиського району Іван Каптій: «За сприяння “Контінентал Фармерз Груп” у зв’язку з важким матеріальним становищем медичних закладів, поштових відділень, соцслужб та необхідністю захисту працівників, котрі обслуговують населення під час пандемії COVID-19, було надано благодійну допомогу ФАПам сіл Турівка і Фащівка, відділенню поштового зв’язку
села Турівка, соціальним робітникам сіл Турівка і Фащівка, пароху сіл Турівка і Фащівка. Надано захисний щиток на обличчя та медичний костюм, маски, респіратори, рукавиці, дезінфікуючий засіб. Щиро дякуємо за надану допомогу. Зичимо всім здоров’я», – зазначив він на своїй сторінці у фейсбуці.

Підтримує Компанія і районні медичні заклади. Так, для Бучацької районної лікарні придбано 3 дезінфікаційні рамки вартістю 45 тис. грн. Передано кисневий концентратор у Бережанську району лікарню, на який витратили 49 тис. грн. Придбані костюми біозахисту для медиків у Зборові, Борщові, Чорткові, Гусятині, Підволочиську, Копичинцях, Козовій, Збаражі та Бережанах.

тернопіль, новини тернополя, новини тернопільщини, тернопільські новини,  допомога,  Контінентал Фармерз Груп

Від початку боротьби з пандемією «Контінентал Фармерз Груп» виділила уже понад 7,6 млн грн на підтримку громад у областях своєї присутності. За ці кошти оплачено окрім засобів захисту також медобладнання, яке вкрай необхідне лікарням для порятунку життя пацієнтів хворих вірусом COVID-19. На доставку приладів від виробників та постачальників найближчим часом чекають у кількох закладах охорони здоров’я області, куди направляються інфіковані пацієнти. Для ефективної роботи та максимальної допомоги районам, у яких працює Компанія, було прийняте рішення переорієнтувати соціальний бюджет агрохолдингу: кошти з нього спрямовують насамперед на забезпечення першочергових потреб, пов’язаних із пандемією. «Контінентал Фармерз Груп» й надалі продовжує активно опрацьовувати запити медиків та місцевих громад, адже розуміє, як важливо об’єднати сили у спільній боротьбі з небезпечним вірусом COVID-19.


Залишити коментар