У «Молокії» створили йогурт з підвищеним вмістом білка

йогурт з підвищеним вмістом білка

Фото з мережі.

Тернопільська компанія «Молокія» випустила на ринок новий продукт – йогурт «Білий по-турецьки» з підвищеним вмістом білка. Про це пише AgroPortal з посиланням на повідомлення пресслужби підприємства.

Як зазначають у компанії, у складі нового йогурту – лише молоко та закваска, без доданого цукру, загущувачів і стабілізаторів. В одній порції продукту об’ємом 280 грамів міститься 13,4 грама білка, що становить приблизно 20–30% добової норми для дорослої людини.

У пресслужбі пояснюють, що створили новинку, врахувавши потреби споживачів.

«Люди купують не просто йогурти – вони шукають рішення для конкретних ситуацій: швидкий сніданок, перекус після тренування, щось легке замість вечері. Саме тому ми розширюємо лінійку йогуртів Білих, пропонуючи споживачам більше вибору – за функцією, форматом і користю. Йогурт Білий по-турецьки – це відповідь на потребу у справжній їжі, яка дає ресурс, насичує і не перевантажує. Він природно підтримує життєві сили», – зазначають у компанії.

Також наголошують, що продукт підходить людям, які ведуть активний спосіб життя. Його можна вживати як окрему страву або використовувати як інгредієнт у солоних і солодких стравах.


Залишити коментар