Салат «Берлінський»: що потрібно і як змішати

Берлінський

Фото з мережі.

Салат “Берлінський” подають як на свято, так і на будень. У рецепті вказано складники, заправку та короткі інструкції. Це той випадок, якщо дуже хочеться чогось незвичайного, пише “Радіо Трек”.

Ймовірно, «Берлінським» цей салат назвали через шинку та консервовані огірки, які німці дуже люблять Салат виходить доволі ситним і при цьому – не надто жирним.

Інгредієнти:

  • шинка – 300 г
  • мариновані огірки – 300 г
  • огірок свіжий – 150 г
  • болгарський перець – 1 шт. (великий)
  • яйця – 2 шт.
  • яєчні білки – 2 шт.
  • зелена цибуля
  • сир – 100 г

Для заправки:

  • яєчні жовтки – 2 шт.
  • йогурт, майонез чи сметана – 2 ст.л.
  • гірчиця – 1 ч.л.
  • сіль, перець – до смаку.

Як приготувати

Для заправки варені жовтки треба розчавити виделкою, з’єднати з іншими інгредієнтами і ретельно перемішати.
Далі усі інгредієнти нарізати. Додати дрібно накришену зелень і тертий сир.

На завершення заправити салат і перемішати.

Спробуйте приготувати також: Рецепт ніжного салату з крабових паличок по-новому.

Рецепт ніжного салату з крабових паличок по-новому


Залишити коментар