Ср. 30 Жовтня 2024

Віденський шніцель за рецептом німецьких бабусь

Фото з відкритих джерел.

Якщо ти ніколи не бувала в Австрії чи Німеччині, тоді відчути на смак ці країни тобі допоможе традиційний віденський шніцель – великий тонкий шматок мʼяса в хрусткому паніруванні. Він, до речі, дуже просто готується вдома, тому ти легко впораєшся сама на кухні. Спробуй за рецептом фудблогерки Юлії Сенич.

Інгредієнти:

свинина – 500 г,

яйця – 2 шт.,

борошно – 150-200 г,

панірувальні сухарі – 150-200 г,

лимон,

сіль/перець,

олія для смаження.

Спосіб приготування:

Мʼясо нарізаємо на середні шматочки і відбиваємо під плівкою з обох сторін.

В окремій посудині збиваємо яйця і солимо/перчимо на смак.

Шматок мʼяса обвалюємо в яйці, далі в борошні, знову в яйці, у панірувальних сухарях.

Смажимо відбивні на середньому вогні з обох сторін до готовності у достатній кількості олії.

Перед подачею поливаємо лимонним соком і обов’язково наливаємо пиво! Смакуємо.


Залишити коментар