Віденський шніцель за рецептом німецьких бабусь
Якщо ти ніколи не бувала в Австрії чи Німеччині, тоді відчути на смак ці країни тобі допоможе традиційний віденський шніцель – великий тонкий шматок мʼяса в хрусткому паніруванні. Він, до речі, дуже просто готується вдома, тому ти легко впораєшся сама на кухні. Спробуй за рецептом фудблогерки Юлії Сенич.
Інгредієнти:
свинина – 500 г,
яйця – 2 шт.,
борошно – 150-200 г,
панірувальні сухарі – 150-200 г,
лимон,
сіль/перець,
олія для смаження.
Спосіб приготування:
Мʼясо нарізаємо на середні шматочки і відбиваємо під плівкою з обох сторін.
В окремій посудині збиваємо яйця і солимо/перчимо на смак.
Шматок мʼяса обвалюємо в яйці, далі в борошні, знову в яйці, у панірувальних сухарях.
Смажимо відбивні на середньому вогні з обох сторін до готовності у достатній кількості олії.
Перед подачею поливаємо лимонним соком і обов’язково наливаємо пиво! Смакуємо.
Залишити коментар