Пн. 14 Жовтня 2024

На ринок Європи завезуть червоний ківі

Фото з відкритих джерел.

Компанія Zespri розпочала докомерційний експериментальний продаж червоного ківі в певних магазинах у Бельгії. Найновіший сорт ківі Zespri, RubyRed, уже третій рік вирощується у Новій Зеландії і через свій приємний смак із солодким ягідним відтінком користується значним попитом на ринку.

Оскільки сорт RubyRed має менший термін придатності порівняно з іншими сортами ківі, то постачається на сьогодні переважно на азіатські ринки, куди коротший час морського транзиту ягід з Нової Зеландії.

“Ми знаємо, що на інших наших ринках, зокрема у Європі,  є високий попит на ківі червоного кольору, тому тут ми проводимо випробування з вирощування невеликої кількості ягід червоного кольору в Італії. Зараз ми вступаємо в другу фазу нашого експерименту, і цієї осені ми проведемо передкомерційний тестовий продаж червоних ківі з Італії. Це дозволить отримати інформацію про попит на них серед споживачів, щоб у подальшому налагодити вирощування та реалізацію Zespri Red в Європі, – повідомив Стівен Мартіна, президент Zespri”,– Європа.

Для реалізації обмеженої партій ківі Zespri Red брали невелику кількість магазинів у Бельгії. Це дозволить фахівцям проаналізувати попит на ягоди. Червоні ківі будуть доступні для придбання протягом жовтня.


Залишити коментар