У супермаркетах Сінгапуру почали продавати мʼясо з пробірки
Американська компанія GOOD Meat 16 травня почала продавати культивоване мʼясо у роздрібних крамницях Huber’s Butchery у Сінгапурі.
Вперше з моменту затвердження три з половиною роки тому культивоване м’ясо можна купити, щоб приготувати у себе вдома.
«Це історичний день для нашої компанії, для промисловості культивованого м’яса та для сінгапурців, які хочуть спробувати GOOD Meat 3», – сказав Джош Тетрік, співзасновник і генеральний директор Eat Just, материнської компанії GOOD Meat.
GOOD Meat 3 — варіант недорогої рецептури, що містить 3% культивованої курятини, яка «має такий же смак та консистенцію, що і звичайне м’ясо».
Досі змогу приготувати культивоване м’ясо для споживачів мали тільки шеф-кухарі відомих ресторанів. Його подавали у сінгапурському бістро Huber’s Butchery та двох інших ресторанах в США.
«Тепер всі зможуть приготувати продукт так, як хочеться. Ми з нетерпінням чекаємо відгуків від клієнтів», – додав Андре Хубер, виконавчий директор Huber’s Pte Ltd.
Залишити коментар