Нд. 23 Березня 2025

Картопляно-рибні котлети – смачно і просто

Котлети. Фото з відкритих джерел.

Картопляно-рибні котлети — це ідеальне поєднання ніжного смаку риби та ситності картоплі. Вони стануть чудовою альтернативою звичним стравам, а їх приготування не забере багато часу. Спробуйте цей простий рецепт, який підходить як для буденного обіду.

Інгредієнти:

1 і 1/2 кг картоплі,
500 г сирого філе минтая,
1 яйце,
3 столові ложки картопляного крохмалю,
сіль,
перець,
панірувальні сухарі,
олія для смаження.

Спосіб приготування:

Картоплю очистити та зварити в злегка підсоленій воді. Холодну картоплю перетворити на пюре, філе минтая змолоти на м’ясорубці.

Картоплю, рибу, яйце і крохмаль змішуємо. Кількість доданого крохмалю залежить від сорту картоплі. Масу приправити сіллю і перцем до свого смаку. Потім формуємо котлети.

Рибно-картопляні котлети обвалюємо у панірувальних сухарях і обсмажуємо на розігрітій олії до золотистого кольору з обох сторін. Котлети найкраще смакують, з улюбленим салатом. Смачного!


Залишити коментар