Сб. 21 Грудня 2024

Смачні та ніжні деруни з гарбуза

деруни з гарбуза

Ілюстративне фото з мережі.

Деруни з гарбуза – це смачний і простий рецепт, який поєднує в собі користь гарбуза та звичний спосіб приготування дерунів. Вони чудово підходять для сніданку чи легкої вечері, а сметана надає страві ще більш ніжний смак. Приготування не вимагає багато часу, і всі інгредієнти зазвичай є під рукою.

Інгредієнти:

  • Гарбуз – 200 г
  • Яйце – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
  • Борошно – 0,5 ст. л.
  • Олія соняшникова – 30 мл
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений

Приготування:

Гарбуз очистити від шкірки і насіння. Натерти на великій тертці. Перекласти натертий гарбуз в миску.

Додати яйце та дрібно нарізану цибулю. Всипати сіль, чорний мелений перець і борошно. Усе ретельно перемішати.

На пательні розігріти олію. Викласти гарбузову масу на пательню столовою ложкою, формуючи оладки. Смажити на середньому вогні до золотистої скоринки з обох боків.

Подавати деруни з гарбуза зі сметаною, що надасть їм ще більшої ніжності та смаку.

Раніше ми писали про ідеальні хрумкі деруни з соковитою м’ясною начинкою.

Ідеальні хрумкі деруни з соковитою м’ясною начинкою


Залишити коментар