Маленьке, але дуже романтичне: чим приваблює англійське село Буртон-он-те-Уотер

Буртон-он-те-Уотер — це невелике мальовниче англійське село, яке було назване найромантичнішим місцем у Великій Британії. Воно знаходиться у графстві Глостершир у районі Котсуолдса.

У Daily Express повідомили, що влітку тут можна добре провести час тих, хто сидить на березі або мосту біля прохолодних мілководних вод річки Віндраш. Крім того, в зимовий час у цьому селі майже немає туристів, тому тут можна комфортно відвідувати відпочити, відвідавши місцеві магазини, паби та кафе.

Че село часто називають Котсуолдською Венецією, в якій проживає приблизно 4000 жителів. Воно досить популярне серед мандрівників і здатне прийняти 1000 туристів на день у пікові періоди.

Це місце не таке популярне в зимовий сезон, але дарма, тому що село Буртон-он-те-Уотер може запропонувати чудовий і тихий відпочинок далеко від проблем і метушні. Крім того, це село є відправною точкою для багатьох цікавих маршрутів, зокрема кільцевої стежки Буртон-он-зе-Вотер та Стоу-он-зе-Волд, яка займає в середньому 4 години.

До того ж тут багато маленьких пабів, серед яких особливо виділяється найвідоміших пабів у селі The Mousetrap Inn, а також чудовий готель 19th Century Inn.

Створили робота-збирача стиглих томатів черрі


Залишити коментар