Грибні котлети з печериць

Грибні котлети неймовірно смачні. Страва цілком гідна того, щоб регулярно з’являтися на вашому сімейному столі. Такі котлети можна готувати з різних видів грибів, але найкраще для цього підходять печериці. Головна проблема в приготуванні таких котлет полягає у водянистості грибів. Тому попередньо їх обов’язково потрібно термічно обробити, щоб вони випустили весь зайвий сік. 

Інгредієнти:

печериці свіжі – 250 г

цибуля ріпчаста – 1 шт.

яйце – 1 шт.

сухарі панірувальні – 130 г

сіль – за смаком

перець чорний мелений – за смаком

трави італійські – за смаком

олія рослинна

Спосіб приготування:

Відварюємо або обсмажуємо свіжі печериці. Пропускаємо гриби разом із цибулею через м’ясорубку.  Додаємо сіль, сіль, перець, спеції, яйце і панірувальні сухарі. Усе ретельно перемішуємо.

Формуємо з фаршу котлети й обвалюємо їх у панірувальних сухарях. Викладаємо котлети на добре розігріту сковорідку й обсмажуємо з усіх боків до появи золотистої скоринки.

Викладаємо готові котлети на паперовий рушник, щоб позбутися зайвого жиру.

Такі котлети ідеально поєднуються з будь-якими гарнірами, починаючи від макаронів і закінчуючи кускусом.


Залишити коментар